Tiltøk

<< Oktobur 2018 >>
Mi Fr Ley Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ongin tiltøk.

Snarboð

Logga á fyri at skriva eini snarboð.

Eingi snarboð enn.

Nýggjur Revo 3.3 v/TQi radio 2.4GHz

The Revo 3.3 Stands Alone
Den Ultimative Nitro Monster Truck


 • NEW TQi 2.4GHz Radio System med Docking Base
  Tilbehør Telemetri Sensorer leveres separat
  Optidrive ®-Reversing Transmission
  Genopladelig modtager og EZ-Start ® Batterier inkluderet!
  Bigger, hårdere, mere alsidigt end nogensinde!
  - NY TQi 2.4GHz Radio System med Docking Base
  - Tilbehør Telemetri Sensorer
  leveres separat
  - Optidrive ®-Reversing
  Transmission
  - Genopladelig modtager og EZ-Start ® Batterier inkluderet
  !
  - Større, hårdere, mere alsidigt end nogensinde!

Monster innovation, monster alsidighed, og øverste størrelse mødes i den ene monster truck, der kun kunne komme fra Traxxas. Nu mere end nogensinde, den nye Revo 3,3 definerer, hvad det betyder at være højdepunktet af monster truck ydeevne, banebrydende innovation og grænseløs evne som alle andre måles imod. Den nye Revo 3,3 er ren monster til sin kerne. Endnu vigtigere, Revo avancerede teknik udstyrer det for sjov, og den nye Revo 3,3 leverer endnu mere af det!
 

Den vigtigste egenskab: Nydelse

 

Revo specifikationer er mere end bare en imponerende liste af features. De er hver specielt udviklet og integreret i modellen til at give kapacitet og bekvemmelighed, der svarer til sjov! Revo 3,3 's heavy-duty vende transmission kan du nemt bakke ud af situationer med tryk på en kontakt, mens den Optidrive ® elektronisk Transmission Control garanterer sikker, glat skift hver gang. Revo teknik gør den til den beste vende system til rådighed på enhver nitro truck. Den nye Traxxas TQi 2.4GHz radio system indeholder den eksklusive Docking Base ™, et revolutionerende koncept, der udnytter styrken af ​​din iPhone eller iPod touch til at skabe den ultimative pro-kaliber radiosystem. Den TQi radiosystem holder dig fuld kontrol med den nyeste 2,4 GHz teknologi til no-krystaller-påkrævet pålidelighed og bekvemmelighed. Bare tænde og køre. Nye Geode krom hjul med 17mm hex hubs bære massive 6,3 "Maxx ® mellemstore dæk til stor frihøjde og total trækkraft under alle forhold. Revo 3,3 's dual-digital servo system leverer 250 ounce-in af kraft for magtfulde, lydhøre håndtering, plus de er vandtætte for ultimativ pålidelighed. den nye Revo 3,3 er 100% Ready-To-Drive ®-enda en brændstof dispenseringsflasken og genopladelige NiMH pakker til modtageren og EZ-Start-system er inkluderet, sammen med opladere , ekstra olie filter, ekstra gløderør, præcision værktøj sæt, og mere! Alle race-manipuleret fordele, der gør Revo en syv-gange national mester på banen gør det også den ultimative platform for al din monster truck sjov. Revo holdbarhed er second to none, når først de lange rejse rockers installeret, Revo har den mest suspension rejser af enhver monster truck.
 
Næste generation af Traxxas 2.4GHz kontrol

 Revo 3,3 er udstyret med verdens mest avancerede Ready-To-Race ® radio system. Den helt nye Traxxas ® TQi radio system med Docking Base forvandler din iPhone ® eller iPod touch ® i et kraftfuldt tuning værktøj. Enhedens skærm kombinerer med Traxxas Link ™ App til at levere en intuitiv, high-definition, fuldfarve grafisk brugergrænseflade, der optimerer dit radiosystem til ultimativ kontrol. Automatisk model genkendelse øjeblikkeligt minder dine indstillinger for op til 30 Traxxas Link-aktiverede modeller, bare tænde og kør. Denne kraftfulde app giver dig fuldstændig kontrol over driften og tuning af Revo 3,3 med en intuitiv, high definition grafisk brugergrænseflade. Når du har oprettet den perfekte kontrol indstillinger for din model, kan du gemme dem som en profil, som du kan gendanne senere, brug på en anden model, eller dele med venner. Traxxas Link telemetri sensorer (sælges separat) sender data i realtid, herunder hastighed, RPM, temperatur og batterispænding med fantastisk grafik.

Kraftig Traxxas Link Anvendelse
Tilgængelig i App Store.

 

 Traxxas Link gør det nemt at lære, forstå og få adgang til de magtfulde tuning indbyggede optioner i hver Traxxas TQi radiosystem.

Styr din kørsel Effects indstillinger såsom styring og gasspjæld følsomhed, styretøj procentsats; bremsesystem styrke, og gas trim ved blot at trykke og trække skyderne på skærmen, eller gør det muligt for Multi-Function knappen på senderen. Alt sker live, on-the-fly, som giver dig øjeblikkelig feedback på dine ændringer.

 

 

Når du tilføjer valgfrie telemetri sensorer (sælges separat) til din model, Traxxas Link indsamler og registrerer real-time telemetri data, mens du kører. Den Traxxas Link instrumentbræt kommer til livet viser dig fart, batterispænding, RPM, og temperatur. Den registrerer automatisk og genkender Traxxas Link sensorer for nem opsætning og konfiguration. Instrumentbordet er fuldt tilpasselig med enten dial eller digital udlæsning gauges. Op til ni gauges kan vises på én gang. Indstil tærskel advarsler og log lofter, minimumindstillinger eller gennemsnit. Brug optagefunktionen for at dokumentere dit dashboard view, med lyd, så du kan holde øjnene på din kørsel og ikke glip af et eneste højdepunkt. Hvis du glemmer at registrere, skal du blot trykke Instant Replay når som helst at fange den tidligere minut af sjove og uventede triumfer. Optagelserne kan navngives, gemmes og deles med andre.

 

 

Genafspil når som helst for at fange den tidligere minut af sjove og uventede øjeblikke. Optagelserne kan navngives, gemmes og deles med andre.
Når du har oprettet den perfekte kontrol indstillinger for din model, kan du gemme dem som en profil, som du kan gendanne senere, brug på en anden model, eller dele med venner. Hvis baneforhold ændre sig, blot re-tune dit køretøj og gemme dem som nye profil. Kun Traxxas Link gør pro-niveau transmitter tuning hurtigt, praktisk og nemt.

 

 

 

­

 

Bredere, Højere, Står for “2Maximum Monster Fun”

 

Den nye Revo 3,3 er en fuld tommer bredere med en endnu mere aggressiv, høj-ridning monster indtryk takket være nye Geode hjul og massive 6,3 "Maxx-store dæk. De forrevne terrængående slidbaner har wrap-around kabelsko at give Revo 3,3 trail-shredding trækkraft, og hjulene 'ekstra offset sikre en sikker-footed føle uanset hvor hård terrænet. Blue-anodiserede 17mm hex hubs med Traxxas' eksklusive splined design garantere alle magtfulde slag Revo er klassens førende TRX 3,3 motor kanaliseres direkte til hjulene. de Geode hjul »varigt show-krom finish hjælper dig til at se dine bedste, når du er på forsiden af ​​pakningen.
4AA batterier og brændselsceller

 

Det er alt du behøver at fra boksen til baghaven med Revo 3,3-4 AA batterier til senderen, og Traxxas Top Fuel ® Power Plus ™ til at hælde i tanken. Den Revo 3,3 er fuldt samlet, med pre-limet dæk, en monteret og trimmet ProGraphix krop og kaldte elektronik. Men vi stoppede ikke der, en høj kvalitet 5-cell NiMH receiver pack og 6-celle EZ-Start batteri er inkluderet, hver med sin egen oplader. En 500cc brændstof flaske er også inkluderet for hurtige fillups, og der er endda et ekstra gløderør og luftfilterelement for at holde dig kørende stærk. En præcision metrisk specialitet værktøj sæt er også inkluderet for nem servicering. Alt hvad du behøver for at opleve nitro monster sjovt Traxxas måde er i kassen.


Heavy-Duty Reversing Transmission med Optidrive ®

 

Kun Traxxas tilbyder en no-kompromis bakning transmission med problemfri strømforsyning, et positivt engagement, og glat, lydhør acceleration i frem og bak. Hemmeligheden er Traxxas 'eksklusive Optidrive ® elektronisk Shift modul, en mikroprocessor-baseret controller, der registrerer bilens hastighed og optimerer frem og bak

The TRX 3.3 Racing Engine:
The Most Powerful Smallblock Engine
Available In Any Ready-To-Run Truck!

Når det kommer til ren og skær kraft, høj-rpm ydeevne og pålidelighed run-efter-run, kan ingen motor selv komme tæt på den prisvindende TRX ® 3,3 Racing Engine. Denne præcision-manipuleret motor er den løsning, der bringer det hele sammen med ekstrem hestekræfter, der er andet at nogen, der er nem tuning, fuld Traxxas pålidelighed og støtte, herunder Lifetime motorudskiftning Plan, og den rene bekvemmelighed af one-touch, push-knap, EZ-Start elektrisk start.­

­

Push-Button Electric Starting

Kun Traxxas EZ-Start ® tilbyder den rene bekvemmelighed ægte enhåndsbetjening og udfylde on-board, trykknap elektrisk start. EZ-Start er den sikreste og mest pålidelige måde at starte din motor. De Traxxas EZ-Start lys din gløderør og starter din motor hurtigt og smidigt ved et tryk på en knap. Traxxas 'eksklusive Smart Start ® teknologi overvåger kritiske startende funktioner, automatisk registrere og diagnosticere potentielle problemer for problemfri start af motoren hver gang! Når du har brugt EZ-Start du spekulerer på, hvordan du nogensinde haft en nitro motor uden det-og med Revo 3,3 's inkluderet EZ-Start batteri og oplader, alt hvad du behøver for at nyde elektrisk start bekvemmelighed er lige i kassen.

­
QUICK funktioner på REVO 3,3(#5309)
­

Ready-To-Drive ® med inkluderet NiMH receiver pack og EZ-Start batteri, opladere, brændstof-filler flaske, ekstra gløderør, præcisionsværktøj, og mere!
NEW TQi 2.4GHz sender med Docking Base og Receiver
Bredere, højere holdning med nye Geode hjul og 6,3 "Maxx-store dæk
Sinister nyt organ med glubske grafik
Kraftig bakning transmission med eksklusiv Optidrive ® elektronisk Shift Module
Dual digitale vandtætte kuglelejer servoer med 250 oz.-in. kombineret drejningsmoment

­

­

MODEL 5309: Fully assembled, Ready-To-Race®, with TQi™ 2.4GHz radio system
with Docking Base, TRX® 3.3 Racing Engine and ProGraphix® painted body.
Viðmerkingar

#1 | Suni Yong Petersen tann 11. September 2012 13:36
hetta má vera ein coolur bilurAngry
#2 | Suni Yong Petersen tann 01. October 2012 23:01
rætting hetta er ein coolur / fantastikur bilur at síggja tilAngry
#3 | Bjarni á Hólalagi tann 08. January 2013 22:37
Hann hevur sikkurt eisini ein coolan prís. Frown
#4 | Sveinbjørn Olsen tann 15. March 2013 11:59
Hann kostar ikki meir enn hinir monstertruck sum eru í hasum klassanum.
Í Danmark kostar hann uml. 4599kr

Viðmerk

Tú skalt logga á fyri at gera viðmerkingar.

Virðismetingar

Tú skal vera skrásettur limur fyri at kunna virðismeta ein tekst.

Logga inn ella melda teg til.

Fantastiskt! Fantastiskt! 100% [1 atkvøða]
Super gott Super gott 0% [Ongar atkvøður]
Gott Gott 0% [Ongar atkvøður]
Hvørki gott ella vánaligt Hvørki gott ella vánaligt 0% [Ongar atkvøður]
Vánaligt Vánaligt 0% [Ongar atkvøður]
Síðan uploadar upp á: 0.16 sekund
61,733,776 Einstakar vitjanir